Jäsenehdot


OULUN KAMPPAILUKLUBI JÄSENSOPIMUS – SOPIMUSEHDOT
​​​​​​​(PÄIVITETTY 18.4.2024 )

Jäsensopimus on voimassa toistaiseksi tai vähintään sopimukseen merkityn vähimmäisajan (12 kk).


Jäsenyys maksetaan toistuvalla korttiveloituksella, tai lasku jäsenyydestä lähetetään sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti verkkolaskuna (laskutuslisä 6€/lasku). Asiakas on velvollinen tarkastamaan myös roskapostikansion ilmoittamansa sähköpostiosoitteen roskapostisuodattimen vuoksi. Paperilaskuista perimme voimassa olevan hinnaston mukaisen toimitusmaksun 10 €. Toistuva korttiveloitus on jäsenillemme ilmainen ja ympäristöystävällinen.


Jäsenyyden maksutavat:

A) TOISTUVA KORTTIVELOITUS
Jäsenmaksut veloitetaan automaattisesti asiakkaan pankki- tai luottokortilta. Maksukortin lisääminen tapahtuu jäsenen toimesta Visma-portaalin kautta tai Kamppailuklubin mobiiliapplikaation kautta.
Jäsen vastaa maksukortin tietojen oikeellisuudesta, kortin voimassaolosta sekä siitä, että kortilla on rahaa eräpäivänä tapahtuvaa veloitusta varten.

B) KÄTEIS-/KORTTIMAKSU MYYMÄLÄÄN
Jäsenmaksut voi suorittaa Art of Fight – storeen käteisellä tai pankki-/luottokortilla myymälän aukioloaikoina. Jäsenmaksut laskutetaan automaattisesti 2 viikkoa ennen uuden jäsenmaksukuukauden alkua, eikä niitä voi enää laskun lähettämisen jälkeen maksaa myymälään.


C) E-LASKU / VERKKOLASKUTUSSOPIMUS
Jäsenmaksu voidaan maksaa e-laskulla niin, että maksu veloitetaan eräpäivänä. Jäsenelle annetaan ohjeet e-laskulla maksamiseen. Jäsenen tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen, jotta maksu tulee suoritettua oikein. (Laskutuslisä 6€/ lasku)


D) ERIKOISMAKSUVÄLINEET
Jäsenmaksu voidaan maksaa myös mm. Smartumilla, ePassilla, Edenredillä ja Eazybreakilla (näitä maksuvälineitä kutsutaan näissä ehdoissa erikoismaksuvälineiksi). Jos sinulla on käytössä joku muu esim. työnantajan myöntämä liikuntaetu, varmista sen toimivuus Art of Fight – storesta.


Allekirjoitetut liikuntasetelit tuodaan Art of Fight – storeen, sen aukioloaikana. Smartum-saldolla maksettaessa tulee lähettää kuitti maksusta osoitteeseen info(at)oulunkamppailuklubi.fi.


Erikoismaksuvälineillä voidaan maksaa vain kokonaisia laskuja ja jäsenelle ilmoitetaan sähköpostilla, mihin asti jäsenmaksut on maksettu. Mikäli seteleillä maksettaessa setelien arvo ylittää laskutusjakson maksun, ei erotusta palauteta. Erikoismaksuvälineillä maksettaessa on maksu suoritettava tai kuitti maksusta esitettävä viimeistään kolme viikkoa ennen halutun maksun eräpäivää, jotta kyseinen jäsenmaksu voidaan hyvittää.


3. JÄSENYYDEN TAUOTUS
12 kk:n jäsenyyksissä sallitaan enintään yksi 4 vko laskutusjakso vuodessa. Tauon ajan jäsenkortti on poissa toiminnasta eikä jäsenmaksua peritä. Pidempää taukoa varten (yli 1 laskutusjakso) esim. sairauden vuoksi, asiakkaan on esitettävä asiaan kuuluva sairauslomatodistus. Ellei asiakas halua esittää sairauslomatodistusta jäsenyyden tauottamiseksi, on hänen irtisanottava jäsenyytensä normaalien irtisanomisehtojen mukaisesti.

4. VUOSIJÄSENYYS
Vuosijäsenyys alkaa, kun avausmaksu ja ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu. Vuosijäsenyys on voimassa vuoden määräajan jäsenyyden alkamispäivästä lukien, eikä sitä voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Halutessaan asiakas voi uusia 12kk jäsenyyden ilman kustannuksia.


5. REKISTERÖITYMINEN JA SOVELLUS
Kun tulet asiakkaaksi Oulun Kamppailuklubille, sinun täytyy rekisteröityä järjestelmäämme tämän linkin kautta: https://oulunkamppailuklubi.fi/?action=getContent&type=form&name=registration
Oulun Kamppailuklubilla on käytössä kamppailuklubi – app/sovellus, joka toimii myös ”kulkukorttina”. Sovelluksen kautta näet myös treeniaikataulut, ilmoittaudut treeneihin ja vahvistat treeneihin osallistumisen. Sovelluksen kautta saat myös ajankohtaista tietoa klubin toiminnasta.


6. IRTISANOMINEN

Irtisanominen tulee tehdä ilmoittamalla asiasta Art of Fight – store-myymälässä sähköpostilla info@oulunkamppailuklubi.fi, soittamalla 0442387137, tai asioimalla myymälässä paikan päällä. Laskujen maksamatta jättäminen tai se, että ei käytä palvelua, ei irtisano sopimusta.

Määräaikaiset sopimukset ovat voimassa sovitun määräajan.

Irtisanotun jäsenyyden päättymispäivä määräytyy jäsenen henkilökohtaisen laskutuseräpäivän mukaan. Jäsenyys päättyy kuluvan laskutuskauden loppuun, ellei irtisanomista peruta ennen sitä.

Esimerkki: Jäsen irtisanoo jäsenyytensä 20.1. Hänen kuluvan jäsenyyskauden maksettu treeniaika tulee täyteen 4.2 jolloin jäsenyys on voimassa 4.2 saakka.7. YLEISET JÄSENEHDOT
Oulun Kamppailuklubin jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli jäsen tuo ulkopuolisen mukanaan, ulkopuoliselle tulee toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys kertaalleen maksettavaksi. Mikäli ulkopuolinen ei maksa jäsenyyttä, lankeaa se jäsenen maksettavaksi. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Oulun Kamppailuklubilla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.


Oulun Kamppailuklubi voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai harjoitussalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi tai jos jäsentä ei tunneta enää rehelliseksi, luotettavaksi ja ei ole henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopiva. Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oulunkamppailuklubi.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Oulun Kamppailuklubilla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.


Harjoittelu Oulun Kamppailuklubilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Oulun Kamppailuklubin yhteisiä sääntöjä sekä muita ohjeistuksia.


Jäsenen tulee huomioida, että Oulun Kamppailuklubilla ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Oulun Kamppailuklubi ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.
Oulun Kamppailuklubilla on oikeus perua yksittäisiä harjoituksia. Jäsenen tulee ilmoittaa Oulun Kamppailuklubilla nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.


Oulun Kamppailuklubi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Oulun Kamppailuklubin verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta lukien. Oulun Kamppailuklubilla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Oulun Kamppailuklubin verkkosivuilta.


Oulun Kamppailuklubilla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Oulun Kamppailuklubin tai osan siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi. Oulun Kamppailuklubilla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.
​​​​​​​

6. KUVAAMINEN
Oulun Kamppailuklubin harjoituksia kuvataan sosiaaliseen mediaan markkinointi tarkoitukseen. Harjoituksissa olevat jäsenet saattavat näkyä kuvissa ja videoissa. Mikäli haluat ettei sinua näy kuvissa/videoissa, voit ilmoittaa asiasta videonkuvaajille. Kunnioitamme toivettasi ja jätämme sinut pois materiaalista.